Opleiding

Welkom bij Concordia Bergschenhoek
Deze informatie is bedoeld om nieuwe (aankomende) leden en andere geïnteresseerden enige informatie te geven over onze vereniging. Waarschijnlijk zullen niet al uw vragen behandeld worden. Daarom staan aan het eind de namen en telefoonnummers van de afdelingshoofden en de bestuursleden vermeldt. U kunt hen altijd even bellen.

Aanmeldingsformulier

Individuele lessen op slagwerk- en blaasinstrumenten
Concordia leidt zelf leerlingen op. Dat doen wij met behulp van verschillende  gediplomeerde docenten voor slagwerk-, hout-(saxofoons) en koperinstrumenten (trompet/bugel). De duur van de lessen is 20 of 30 minuten per week.

Lessen Algemene Muziekale Vorming (AMV)
Voor de allerjongsten is deelname aan de AMV mogelijk. In deze groepslessen worden op begrijpelijke wijze de beginselen van “muziek maken” bijgebracht. Hard, zacht, snel, langzaam, noten lezen, zomaar een paar van de zaken die aan de orde komen. Al snel worden m.b.v. een muziekinstrument de eerste melodieën ten gehore gebracht.

De informatie omtrent contributie, lestijden, telefoonnummers en andere info kunt u terugvinden in de Informatiefolder door op deze link te klikken.

Op het ledengedeelte van onze website staat extra informatie voor leden. Leden krijgen een account via het secretariaat.