Leerlingen Informatie

Leerlingen instroom in het orkest

Het is de intentie van Concordia om leerlingen in het orkest te laten instromen zodra zij dit kunnen en er plaats is in de beoogde instrumentsectie. Dit wordt in overleg met de muziekdocent en de dirigent bepaald. 
 

Concordia’s Got Talent: 7 juni 2020
De volgende editie van Concordia’s Got Talent is op zondag 7 juni. Het podium voor onze talenten om te laten zien wat zij in het afgelopen muziek seizoen hebben geleerd en hoe zij zich hebben ontwikkeld. Ouders, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen, iedereen is welkom! De middag begint om 14.00 uur.

Roseetje op een kleedje: 28 juni 2020
Op 28 juni 2020 zal de volgende editie zijn van Roseetje op een kleedje. Jullie worden als leerlingen van harte uitgenodigd om een aantal nummers met het orkest mee te spelen. Daarnaast zal het leerlingenorkest ook optreden. Houd dus alvast deze datum vrij in je agenda! Welke nummers we zullen spelen en wanneer we repeteren is nog niet bekend. Zodra we dit weten, we houden jullie op de hoogte.

Jeugdmuziekweekend: 3 juli t/m 4/5 juli 2020
In navolging op het fantastische jeugdmuziekweekend van vorig jaar, gaan we dit jaar weer een mooi en vooral gezellig weekend met zijn allen maken. Er wordt momenteel nog uitgezocht of het 1 of 2 nachtjes slapen wordt, meer informatie volgt snel. Reserveer deze data alvast in jouw agenda.

https://www.hartvanlansingerland.nl/nieuws/algemeen/18362/uniek-concert-tussen-de-koeien-

 7c49e73b-c6a4-459d-85c5-5b2b39dd8571 thumb840