Concert Agenda

Evenement 

Titel:
Top Tip Festival 2020
Wanneer:
31.10.2020 18.00 h
Locatie:
Onze Lieve Vrouwen Geboorte Kerk - Berkel en Rodenrijs
Categorie:
Agenda

Beschrijving

Het Top Tip festival 2020 op zaterdag 31 oktober gaat definitief door!

 

Vanwege de corona-matregelen, de befaamde 1,5 meter afstand, kan het evenement niet plaatsvinden in de Cultuurfabriek. We wijken daarom uit naar de RK Kerk in Berkel, onderdeel van Cultuur aan het Lint.

 

Daar zullen wij het beproefde concept van het Top Tip Festival voor de derde keer ten uitvoer brengen. Met drie bezoekende vereniging wordt het een volle avond muziek. Let op je moet die zaterdag al om 18.00 uur in Berkel zijn! De volgorde van de optredens wordt immer geloot. Het zou dus goed kunnen zijn dat jouw vereniging als eerste op het podium mag plaats nemen.

 

De deelnemende verenigingen zijn:

 

-        Ons Genoegen, Rockanje, fanfare, 40 leden, 2e divisie;

-        MaasMuziek, Puttershoek, harmonie, 50 leden, 3e divisie;

-        Na Lang Streven, ’s-Gravendeel, fanfare, 45 leden, 2e divisie.

 

Het wordt dus een avond met gelijk gestemde orkesten, luisteren naar elkaar in een ongedwongen, niet competitieve sfeer.

 

Met gepaste trots stellen wij het jurylid voor het aankomende Top Tip Festival aan u voor!

Arjan Tien, Chef-dirigent
Arjan Tien is de chef-dirigent en artistiek leider van de Marinierskapel. Arjan studeerde in 1994 af aan het Utrechts Conservatorium met de hoogste onderscheiding op de instrumenten viool en altviool.
Vanaf 1992 werkte hij bij het Radio Filharmonisch Orkest, eerst als altviolist en later als assistent-dirigent. Tussen 2006 en 2012 was hij artistiek leider en chef-dirigent van het Magogo Kamerorkest.
Arjan Tien is als hoofdvakdocent orkestdirectie verbonden aan het Conservatorium Maastricht. Als gastdirigent heeft hij de Marinierskapel vanaf 2011 diverse keren geleid.

 Arjan Tien

 

Locatie

Locatie:
Onze Lieve Vrouwen Geboorte Kerk
Straat:
Noordeindseweg 100
Postcode:
2651 CX
Plaats:
Berkel en Rodenrijs