Lenteconcert 10 maart 2018

Top entertainment in het gemeentehuis!
Op zaterdag 10 maart 2018 zal voor de vijfde keer het gemeentehuis van Lansingerland omgetoverd worden tot een cultureel podium waarop Muziekvereniging Concordia Bergschenhoek haar jaarlijkse Lenteconcert gaat geven. Dit jaar is er gekozen voor het thema stedentrip. De samenwerking met vocalist Baer Traa en dansers van Meyer et Fils is gezocht om de Stedentrip in alle facetten te kunnen beleven
 
De Melody Percussion Band, sinds een half jaar onder leiding van Laura Trompetter, zal deze avond het spits afbijten. De MPB neemt u mee naar Ierland door voor u Lord of the Dance ten gehore te brengen. In Spanje kunt u genieten van de bijzondere klanken uit Aire Ritmico, waarbij waaiers als muziekinstrument centraal staan. Ook een bezoek aan de gebergten van Zwitserland zal niet ontbreken.
 
Na de pauze zal het fanfare orkest, onder leiding van Arie Stolk De route vervolgen en neemt u onder andere mee naar Afrika met het gelijknamige nummer van Toto. Daarnaast zal Concordia ook de opzwepende muziek van Latijns Amerika laten horen, hierbij zult u ook dansers zien die u nog meer de muziek laat beleven. Voor het nummer Caravan zullen de MPB en het fanfare orkest de handen in een slaan. Zanger Baer Traa neemt u mee naar New York. Het belooft een veelzijdige en feestelijke avond te worden.

Het concert vindt plaats in het gemeentehuis van Lansingerland, aan de Tobias Asserlaan 1. Het concert begint om 20.00 uur, om 19.30 gaat de zaal open. U kunt nu al uw kaarten à €9,25 per stuk bestellen zodat u zeker bent van een muzikale trip langs de diverse steden. Dit kan tot 5 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Hierna zijn kaarten nog verkrijgbaar aan de deur. U reist toch ook mee!? 

Lenteconcert 2018 - Flyer achterkant