Roseetje op een Kleedje

3e editie Roseetje op een kleedje gaat internationaal
Voor het derde jaar organiseert muziekvereniging Concordia uit Bergschenhoek aanstaande zaterdag 18 juni  ‘Roseetje op een Kleedje’. Een laagdrempelig gratis concert voor jong en oud. Vorige jaren vonden veel inwoners, soms met de hele familie, de weg naar De Leeuwenkuil en brachten letterlijk een kleedje en roseetje mee, plus rijk gevulde picknick manden.
 
Bijzonder dit jaar is de samenwerking met het Duitse Posaunenchor uit Elbrinxen. Dit orkest zal een deel van het programma verzorgen en ook enkele werken gezamenlijk met het fanfare orkest en met de Melody Percussion Band van Concordia uitvoeren. Uiteraard laat de Melody Percussion Band ook los van zich horen, o.a. de nummers  Skyfall, Vlieg met me mee en Earth Song
 
Het orkest van muziekvereniging Concordia laat een afwisselend programma met muziek van Anouk, Marco Borsato, John Denver en Leonard Bernstein horen.Solist Bart van den Dries speelt samen met het orkest de beroemde ‘Danse Macabre’ van Camille Sait-Saens op viool.
 
Verder staan er diverse kraampjes met lekkernijen die u tegen een vergoeding kunt nuttigen.
O.a. de ijskraam is aanwezig voor een heerlijke koele verfrissing, de Hoekse Viswinkel staat uiteraard met broodjes nieuwe haring, verder is er een kraam met heerlijke broodjes hamburger, frisdranken en suikerspinnen.
 
Het concert is gratis te bezoeken op 18 juni  van 14.00 tot 17.00 uur, in het mooie park De Leeuwenkuil Bergweg Noord te Bergschenhoek. Bij zeer slecht weer zal het concert naar ’t spectrum verhuizen maar dat zal bekend worden gemaakt dan in de Leeuwenkuil zelf. 

RoeK1 

RoeK2