MIJ Concert 10 juni 2017

MPB ontmoet muzikale vrienden
Zaterdagavond 10 juni wordt het dak van ’t Spectrum eraf gespeeld. De melody percussion band (MPB) ontmoet hun muzikale vrienden. Het zal een zeer afwisselend concert worden.
De MPB heeft al eens vaker laten zien goed met solisten te kunnen samen werken en hebben dan ook bedacht dat het leuk zou zijn om hun muziekvrienden uit te nodigen voor een gezamenlijk concert. 
Kent u alle instrumenten binnen de fanfare en de belangrijkste binnen een Harmonie? Zo nee, dan zou ik zeker komen luisteren!  Ken jij ze wel dan zou ik komen omdat het gewoon super leuke en ook mooie muziek zal zijn. Wat kun je dan zoal verwachten?
Een vrolijke start waar iedereen vast het deuntje mee kan neuriën waardoor we jullie meteen ook onder onze muzikale vrienden kunnen rekenen.  
De zware tonen van een Bas en Baritonsax komen tot hun recht in all about that Bass en Backatown. De mooie stukken muziek komen onder andere van een Hobo en Fluit solo in Esther uit soldaat van oranje. Maar ook muziek uit de top 40 schuwt de MPB niet met het stuk cheerleader laten ze zien dat ze ook dat beheersen. De 10 slagwerkleerlingen zullen laten horen dat ze ook al aardig deuntje mee kunnen slaan. 
Het beloofd dus een zeer gevarieerd programma te zijn van jazz funk en modern tot romantisch klassiek.  De solisten die jullie zullen horen komen uit de Fanfare van Concordia Bergschenhoek en uit verenigingen in deze regio komen. 
Voor vijf euro kun je genieten van een muzikale avond als je om 19.30 uur er bent omdat we om 20 uur echt willen beginnen in’t Spectrum ,Groeneweg 51 Bergschenhoek. Vergeet bij de kassa ook niet je consumptiebonnen te kopen voor in de pauze aangezien deze in de zaal zal zijn.

Poster Mc 2017